Grafisch

Ben je voor jezelf begonnen? Of is je huisstijl aan vernieuwing toe? Of wil je promotiemateriaal laten maken, zoals een flyer, brochure of poster? 

Samen gaan we aan de slag om dé identiteit te ontwikkelen voor jouw bedrijf of evenement. Vaak heb je zelf al een bepaald idee in je hoofd. Ik help je graag om dit tot uiting te brengen. Heb je nog helemaal geen idee? Dat is natuurlijk geen probleem! Dan houden we eerst een brainstormsessie om tot de kern te komen. Vervolgens zetten we dit om tot een uniek ontwerp. 

Grafische projecten

Project-meat-jess
Foodtruck Meat Jess
Flyer Profeit
Flyer Profeit B.V.
Visitekaartje Heukelum Actief
Visitekaartje Heukelum Aktief

Logo & huisstijl

De huisstijl – met als uitgangspunt het logo – is de visuele uitstraling van uw bedrijf. Het logo wordt ondersteund door kleuren, typografie en stijlelementen om zo een herkenbare stijl neer te zetten.

Een complete huisstijl die goed is doorgevoerd zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. 

Ik help graag mee bij het ontwikkelen van een huisstijl, die aansluit bij jouw bedrijf. Ook voor een ontwerp van bijv. een flyer die aansluit bij een bestaande huisstijl ben ik inzetbaar. 

Promotiemateriaal 

Door middel van een flyer, poster of brochure kun je je bedrijf of evenement onder de aandacht brengen. Belangrijk hierbij is welke boodschap je wilt overbrengen en welke doelgroep je wilt bereiken. Op basis hiervan wordt een stijl gecreëerd die hierbij aansluit. 

Flyer of folder? 

Een flyer is een enkel blad (vaak A5 formaat) wat aan één of twee zijden bedrukt kan worden. Je gebruikt dit om iets onder de aandacht te brengen d.m.v. een korte boodschap. Een folder is altijd minimaal één keer gevouwen, waardoor je vier pagina’s hebt. Hierdoor kun je meer informatie geven. 

Samen met jou kijk ik naar wat nodig is voor de boodschap die jij wil overbrengen. Vervolgens maken we een ontwerp dat aansluit bij jouw bedrijf/evenement, dat de informatie geeft we vooraf hebben besproken. 

Poster

Met een poster creëer je een blikvanger om jouw actie of evenement te promoten. Vaak hangen posters op openbare plekken, waardoor in een oogopslag duidelijk moet worden waar de poster over gaat. Het is dus belangrijk om de juiste boodschap en doelgroep te bepalen en hierop in te spelen. Verder is het belangrijk er een goede combinatie wordt gemaakt van tekst en beeld. 

Samen gaan we aan de slag met het bepalen van de juiste boodschap en doelgroep. Vervolgens maak ik een ontwerp dat hierop aansluit en ook nog eens de aandacht trekt.